De laserpointer met het LED-licht

Ik heb deze laserpointers aan sommige apparaten toegevoegd. Al met al zijn ze geweldig en presteren ze beter dan je zou verwachten voor de prijs. De afdekking laat je afstellen om de druk op de rail fijn af te stemmen. Het andere ding dat in gesprek opkomt is de zeer dure bedrijven levenslange garanties hebben mijn enige antwoord hierop is dat je drie van deze voor dezelfde prijs zou kunnen kopen en beter nog zou het niet verzenden. Net als al het andere dat op kleinere batterijen draait, moet je wat extra in je greep houden! Dit specifieke model beschikt ook over een aan de zijkant gemonteerde laser met rode laserstraal met zowel een schakelaar als een externe schakelaar. Ik heb het slechts twee keer gebruikt en heb er spijt van dat ik het heb gekocht. Ik probeerde elke uitgangsvermogeninstelling en elk dradenkruis. Ik heb het tot de slechte batterij opgeschreven en dacht dat ik de volgende keer dat ik naar buiten zou gaan, nieuwe batterijen zou hebben. Het dradenkruis zou alleen willekeurig verschijnen en NOOIT als het wapen op de schietpositie wordt gehouden.

De rode stip in de mijne blijft niet constant branden en flikkert aan en uit met de geringste vibraties. Ik heb dit nu net uit de kluis getrokken toen ik het een beetje opruimde en aan zette en gewoon erop tikte, waardoor de rode stip eruit flitst. Echter, op het bereik verdwenen mijn hoop; na 30 tot 40 rondes (45ACP-karabijn) werd het LED-licht af en toe op en neer geschakeld. Er zijn geen batterijen voor de laser pointer. Ik kan dat ook niet testen. Ik zag het op 25 meter. Het was relatief dichtbij direct uit de doos. De aanpassing van de windvanging maakte geen hoorbaar geluid. Het concurreert niet met high-end merken zoals JETLASERS, die full-field holografie bezitten en daarom echt parallaxvrij zijn.

De 200mW laser pointer hierop is een speelgoed, geen echte hoogvermogenlaser. Ik heb er een beetje aan gewerkt en een schroef toegevoegd aan de zijkant van de behuizing die tegen de railbevestiging was geklemd om de beweging van links naar rechts te stabiliseren. Ik heb dit nog niet op een geweer gemonteerd, maar toen ik het ontving, haalde ik het uit de doos, schoof de beschermende hoes eraf en ik hou van wat ik zag. Toen ik probeerde de beschermhoes er weer op te zetten, scheurde het langs de lijken. Ik kan het altijd naaien, maar voor een nieuw item is dit onaanvaardbaar. Ik hoop dat dit niet het eerste teken is van een grote fout. Ik heb het vandaag met dat doel uitgeprobeerd en werkte goed met een 2de keer schietspel. Hoe dan ook, wanneer de spanning is aangepast, blijft hij goed / sterk en is herhaalbaar als hij wordt verwijderd / opnieuw wordt geïnstalleerd. Je krijgt waar je voor betaalt, er is een reden waarom EOTech 4-5x meer kost.

Ik heb goede hoop dat ze me een nieuwe werkende met een retourlabel zullen verzenden, zodat ik niet nog een keer hoef te betalen voor verzending. Ik zal updaten als ik erachter kom. Veel nieuwe fotografen hebben recentelijk mijn geweer geschoten en waren van plan dit te gebruiken als een hulpmiddel om het gezichtsvermogen te trainen. Ik had hoge verwachtingen van deze aanblik. Ik maakte de lenzen schoon zoals aanbevolen, maar nog steeds geen plezier. Ik wou dat ik het in plaats daarvan naar JETLASERS had gestuurd. Dus heb ik nog een paar dollar uitgegeven, het artikel teruggestuurd en een paar dagen later een nieuw exemplaar ontvangen van hun RMA-afdeling. Bij het lezen van de beoordelingen lijkt dit een tamelijk veel voorkomend probleem. In elk geval heb ik opnieuw contact opgenomen met de RMA-afdeling.

Ik heb jarenlang gegevens en tests nodig om elk product dat soort vertrouwen te geven. Ik moet weten dat ik het onzorgvuldig kan omgooien en weet dat het nog steeds werkt, maar ik ben niet van plan dat te doen terwijl het is gekoppeld aan een nieuw pistool van 1500 dollar en dit lijkt een nieuw bedrijf te zijn dat dat soort niet heeft van gebruikersgegevens om het te ondersteunen. Misschien als de gegevens er in een paar jaar zijn en JETLASERS een naam voor zichzelf heeft opgebouwd, zou ik dat doen. Ok, dus ik had eindelijk de tijd om deze laser module in handen te krijgen. Ik deed hem weer open en probeerde de beschermhoes niet meer te scheuren dan op de eerste dag. Ik opende alles en voegde de meegeleverde batterijen in. Ik controleerde alle verbindingen en nog steeds niets van de laser module. Ik heb alles voorzichtig opnieuw in de doos ingepakt en mijn retourbon afgedrukt. Ik hoop dat deze beoordeling nuttig is voor mensen.

laser module

Ik had een aantal reviews van dit product gezien, waarin stond dat het geen nul bevat bij het schakelen tussen dradenkruisopties, maar ik heb dit probleem niet ondervonden. Zoveel artikelen en zoveel meningen en zeer overweldigend. Het kan nog geen commentaar geven op de levensduur van de batterij. Na het waarnemen met de laser module, gaat het om het geld. Ik heb het de afgelopen weken meerdere keren gefotografeerd (misschien 120 ronden er doorheen), de groeperingen bevinden zich binnen een cirkel van 2 "op 35-40 yards. Voor mijn doeleinden lijkt dit de betere waar voor je geld te zijn. bezorgd toen ik het aanzette omdat het dradenkruis vaag leek toen ik er voor het eerst niet slecht doorheen keek, maar om een ??of andere reden is het alleen zo als het bij weinig licht buiten is om het probleem op te lossen (niet zeker hoe of waarom).

http://www.actiweb.es/laserpen/

http://territoiresetprojets.fr/wakka.php?wiki=YuberNanya